BORDERLINE - FOREDRAG
Aug
26
7:00 PM19:00

BORDERLINE - FOREDRAG

Borderline - foredrag med overlæge ph.d. i psykiatri Per Sørensen, centerchef på Psykoterapeutisk Center Stolpegård. Hvad er Borderline for en størrelse? Hvordan forstår vi Borderline? Hvordan kan vi som pårørende bedst muligt tackle en hverdag sammen? Bedre Psykiatri, Herlev står for arrangementet.

Der er gratis adgang og ingen tilmelding!

View Event →
KONCERT: REG & ANDREAS
Sep
12
7:00 PM19:00

KONCERT: REG & ANDREAS

Med Reg & Andreas to stemmer og klaver bliver man draget ind i et helt særligt lydunivers, hvor de to musikere leverer både egne sange og covers af kendte sange i stærke fortolkninger, præsenteret med humor og dybde.

Koncerten er til dels baseret på duoens CD-udgivelse: ”Bridge – A Collection of Songs From the Heart”, men den rummer også andre af deres egne numre, f.eks. den nye sang ”Wild and Free”.

View Event →
SØNDAGSJAZZ PERUNA JAZZMEN
Sep
15
1:00 PM13:00

SØNDAGSJAZZ PERUNA JAZZMEN

Herlev Jazzclub inviterer medelmmer og gæster til en hyggelig eftermiddag med PERUNA JAZZMEN

 Blandt de danske bands som har dyrket jazzens rødder i New Orleans er Peruna Jazzmen nok det mest originale. Her bydes på traditionel jazz med klassikere, som Jelly Roll Morton, King Oliver og Louis Armstrong spillede for snart hundrede år siden. Klangen er buldrende, humøret højt og rytmen bastant.

Lyden er virkelig autentisk, og musikerne mestrer deres håndværk, for Peruna Jazzmen er det længstlevende danske tradband. De begyndte i 1959 på initiativ af basunisten Arne Højbjerg, der stadig er kapelmesteren.

Allerede året efter kom klarinetisten Claus Forchhammer med, og i 1970'erne sluttede blandt andre den kendte radiovært Mik Schack sig til bandet. Han spiller på vaskebræt – og er i øvrigt ophavsmand til den uforglemmeligt bramfri bemærkning om, at ”bare ordet ”tradjazz” får folk til at se ud som om de har lugtet til en gammel ost...”!

JAZZFROKOST
Madbestilling senest den 11.september kr.90,00 for buffet på 44915352 eller jazz@herlevjazzclub.dk.

VIL DU VÆRE MEDLEM AF HERLEV JAZZ CLUB?
Læs mere her.

View Event →
MUSIK & DANS MED BOMLES VENNER
Oct
12
8:00 PM20:00

MUSIK & DANS MED BOMLES VENNER

Oplev Flemming Bamse Jørgensen dejlige musik og sange fremført af Bomles Venner, når de opfører deres hyldestkoncert til en af Danmarks helt store musikere.

Bomles Venner er dedikeret til det kendte Bamse-repertoire, og forsangeren både ligner, og ikke mindst lyder som Flemming Bamse Jørgensen, hvilket bidrager til en virkelig autentisk gengivelse af de kendte sange. Endvidere gør bandet en dyd ud af detaljerne, både hvad angår lyd og fremførelse i de gennemarbejdede arrangementer. Så alt i alt er der med Bomles Venner garanteret fællessang og stemning helt i top!

BILLETTER
200 kr. + gebyr
Online billetsalg her.
Resterende billetter vil blive solgt i døren.

View Event →
SØNDAGSJAZZ PAPA PIDER JAZZBAND
Oct
13
1:00 PM13:00

SØNDAGSJAZZ PAPA PIDER JAZZBAND

PAPA PIDER JAZZBAND

Papa Pider´s Jazz Band grundades redan 1961 i Göteborg i Sverige. Efter många framgångsrika år tog bandet en lång paus 1983 och återkom ordentligt spelsugna och utvilade 2009.

Papa Piders har deltagit i ett flertal festivaler t ex Internationales Dixieland Festival in Dresden 2017, Jazzfestivalen i Dissen, Makarska Autumn Leaves International Jazzfestival 2018, Jazzfestivalen i Haderslev, Fredikstads Jazzfestival, Jonstrup Jazzfestival m m.

Från originalorkestern återstår två musiker.

Bo Lindgren, trumslagare och kapellmästare
Pider Åvall, trombon och sång.
De övriga är handplockade ur den svenska tradjazzeliten:
Klas Nilsson, trumpet och sång
Sverker Nyström, klarinett, saxofon och sång
Anders Hultman, banjo, sång och presentationer
Claes Nordborg, bas och sång.

Madbestilling kr. 90,00 på 44915352 senest den 9.oktober.

View Event →
SØNDAGSJAZZ SØRENSEN SWINGCATS
Nov
10
1:00 PM13:00

SØNDAGSJAZZ SØRENSEN SWINGCATS

Søren Sørensens Swingcats

Swing Cats blev dannet af tenorsaxofonisten Søren Sørensen i 1976. Hans ønske var at skabe et band med et bredere repertoire end andre jazzbands. Inspirationen kom fra Jump og Blues, men også New Orleans Jazz, Boogie Woogie, Swing, Rhythm and Blues og Rock’n’Roll var vigtige inspirationskilder...

Besætning:
Søren Sørensen - tenorsax
Peter Sørensen - el bas
Søren Kirk - trompet
Niels Holleufer - el guitar
Claus Lauesen - trommer

JAZZFROKOST
Madbestilling senest den 11.september kr.90,00 for buffet på 44915352 eller jazz@herlevjazzclub.dk.

VIL DU VÆRE MEDLEM AF HERLEV JAZZ CLUB?
Læs mere her.

View Event →
FOREDRAG: POSITIVITET DER VIRKER
Nov
27
7:00 PM19:00

FOREDRAG: POSITIVITET DER VIRKER

Positivitet der virker
Over 250.000 tidligere deltagere og mere end 1000 arbejdspladser kan ikke tage fejl. Få ekstra livsglæde, energi, positivitet og arbejdsglæde.
Kom til et brag af et foredrag med Carsten Sommerskov, der virkelig gør en forskel.
En spændende aften med Danmarks førende underviser i positiv tænkning gennem mere end 30 år.
Køb billetter nu til en aften, der sætter sig varige spor i dit liv.

Hvordan bevarer vi glæden, optimismen og arbejdsglæden?
Der er god grund til at være negativ for tiden: Politikerne, fyringer, global opvarmning, terrortrusler, svigermor, chefen, partneren eller mangel på samme m.m. Så hvorfor tænke positivt?
Kunne det tænkes, at dem, der er positive, klarer sig bedst og også lever længere?

Ugens tilbud
Lær at skrue ned for stress, tristhed m.m. og skrue op for ekstra selvværd, selvtillid, overskud og trivsel.
Vil du tage dig sammen til at motionere, holde op med at spise slik eller ryge, skabe et bedre arbejdsmiljø? Vil du skrive SUCCES PÅ ALLE LIVETS OMRÅDER med kun store bogstaver?
Snyd kollegerne, chefen, familien, naboen. Spring over i livets kø. Drop janteloven og lev dine drømme.

Få opskriften!

Carsten har metoder til det hele. Han er selv et levende bevis på, at det kan lade sig gøre: Fra at hade motion blev han maratonløber. Fra sliknarkoman til ikke at have rørt slik i mere end 12 år (uden at savne det).
Han har prøvet modvind: Han tabte 5.5 mill. kroner på Roskilde Banks gode råd, og alligevel formåede han at beholde sit positive og gode humør på trods af, at hele pensionsopsparingen dermed var væk.

P.S. Udnyt chancen - Carsten Sommerskov er flyttet tilbage til Danmark, efter at have boet 3 år i Californien - mød ham på hans kommende Danmarksturné.

P.P.S. På denne aften får du virkelig motioneret lattermusklerne, og samtidig får du konkrete metoder, der virker, med hjem. Så det er nu, du skal skynde dig at købe en billet, inden der bliver udsolgt.

BILLETSALG

View Event →
JULEKONCERT Peter Vesth & venner i Herlev
Dec
14
2:00 PM14:00

JULEKONCERT Peter Vesth & venner i Herlev

Mange kender nok bedst Peter Vesth, når man nævner sangen “Veras Vinterven”, eller måske fra en herlig sommerferie på Bornholm, hvor Peter og hans bror Torkild var en fast del af musikken på øen i mange år. Med sin guitar om halsen og muntre anekdoter spiller og synger han sine sange med nærhed og en tydelig glæde, der smitter af på sit publikum.

Peter Vesth har igen i år samlet et spændende hold af musikere til sin juleturné.

Traditionen tro har han sin faste makker Kristian Rusbjerg på harmonika ved sin side, men denne gang bliver det krydret med den dygtige sangerinde og sangskriver Jess Leary fra Nashville USA. Dette er 3. gang hun gæster juleturnéen og her vil hun selvfølgelig bringe julemusikken fra USA samt flere af de mange julesange Peter Vesth og Jess Leary har skrevet sammen.

Derudover er den dygtige violinist og kontrabassist Steffan Sørensen samt den eminente country guitaristen Jens Varmløse med til at binde hele koncerten sammen.

Musikken bliver blanding af danske og amerikanske juleklassikere såsom ”Winter Wonderland”, ”Nissernes Vagtparade”, ”let it snow” og mange flere. De vil blive krydret med Peter Vesth juleklassikere som ”Julemusen Julius”, ”Veras Vinterven” og ”Et lille lys”

Så skulle julestemningen være sikret.

BILLETTER
270 kr. + gebyr
Online billetsalg her.

View Event →
SØNDAGSJAZZ PEORIA JAZZBAND
Dec
15
1:00 PM13:00

SØNDAGSJAZZ PEORIA JAZZBAND

Peoria Jazzband är en Göteborgsgrupp som bildades redan 1960 – bandet har således hållit igång i 58 år! Orkestern etablerade sig tidigt som en av Sveriges allra främsta inom genren traditionell jazz, ibland kallad ”Happy Jazz”, och man har också blivit ett mycket välkänt namn runt om i Europa och i USA. Totalt har orkestern vid det här laget turnérat i fjorton länder. Det senaste tillskottet i den skaran är Kina där bandet turnérade under våren 2005.

Peoria Jazzbands musik spänner över ett brett register; från New Orleans revival och Dixieland till swing, plus ett och annat inslag av västindiska rytmer. Förutom välkända ”standardlåtar” av Louis Armstrong, Fats Waller, Duke Ellington m fl, letar Peoria Jazzband gärna fram spännande, men mindre känt material.


Vokalisten Rosemarie Simonsen ger musiken en särskild ”touch”.
Peoria Jazzband har följande medlemmar:
Martin Barkstedt , trumpet, flygelhorn
Johan Johansson , klarinett, altsax
Magnus Bylund , trombon
Sture Svarén , banjo, gitarr
Sven Flood , bas, bastuba
Gunnar Dalblad , trummor
Rosemarie Simonsen , vokal

JAZZFROKOST
Madbestilling senest den 11.september kr.90,00 for buffet på 44915352 eller jazz@herlevjazzclub.dk.

VIL DU VÆRE MEDLEM AF HERLEV JAZZ CLUB?
Læs mere her.

View Event →