Back to All Events

Let it Rock - en hyldst til The Beatles

Herlev Teater præsenterer:

Let it Rock – en hyldest til The Beatles.

UDSOLGT
Så alle kan godt glæde sig til en stor aften med smil, latter, glæde og måske en tåre på kinden, når LET IT ROCK tager på sin storslåede tur ned ad Memory Lane. Med en række af vores bedste sangere og musikere på scenen, bl.a. Jonas Rasmussen.

Det er 50 år siden at The Beatles udgav deres sidste album, Let It Be. LET IT ROCK bliver en forrygende hyldest med over 40 hits i en musikalsk fortælling om hvad der skete dengang, hvor verdens mest populære gruppe gik i opløsning. Oplev og syng med på de største numre fra både Beatles tiden og fra de fire Beatlers solokarrierer, bl.a. Let it Be, Get Back, The Long And Winding Road, Hey Jude, Back In The USSR, Come Together, Imagine, My Sweet Lord og Here Comes The Sun.

Spillested: Herlev Teaterbio

Varighed: 2 timer inkl. pause

Medvirkende: Jonas Rasmussen, Lucas Hoang, Morten Bytofte, Jonas Fjelsted

Instruktion: Peter Friis
Produktion: MusicalDanmark

Earlier Event: February 27
TEATER: Modne damer i morgenkåber
Later Event: April 23
TEATER: Elverhøj, men tonen er lav