Back to All Events

TEATER: Modne damer i morgenkåber

Herlev Teater præsenterer:

Når den værste ungdom er overstået – en musikalsk komedie


En forrygende spa-komedie med opsang, eftertanke og nedsunken forfod.

Vi er på en ”Oasis”, et af tidens populære slap-af-templer, hvor atmosfæren emmer af indre fred, balance og selvforkælelse. Men det varer nu ikke så længe. 3 gode veninder mødes for at fejre en 60 års fødselsdag. Det er Nora der fylder rundt og hun har inviteret pigerne på welnessophold, en weekend med bløde badekåber, ansigtsmasker og en afsluttende gourmetmiddag. Der i idyllen vender kvinderne de spørgsmål der melder sig, når man har overstået den værste ungdom, er blevet lidt klogere og har fået et par skrammer i lakken.

Spillested: Herlev Teaterbio

Varighed: 2 timer inkl pause

Medvirkende: Sofie Stougaard, Pernille Schrøder, Ann Hjort

Instruktion: Pia Rosenbaum
Produktion: Landsteatret

BILLETSALG

Earlier Event: January 28
TEATER: Kærlig hilsen H.C. Andersen