Back to All Events

TEATER: Kærlig hilsen H.C. Andersen

Herlev Teater præsenterer:

Historien om H.C Andersen, som den ikke er blevet fortalt før.


I dette ny skrevne musikdrama hvor H.C. Andersen er på scenen med tre musikere, lader vi den berømte forfatter fortælle sin egen historie på en helt særlig måde. 15 stærke ny skrevne sange med sjældne og ukendte digte danner den musikalske ramme om forestillingen.
Alle ordene er hans egne – taget fra digte, breve, dagbøger, romaner, optegnelsesbøger og eventyr. En intens og dramatisk fortælling, hvor vi går bag masken og bag om den myte, H. C. Andersen var så optaget af at bygge op om sig selv.

Kærlig hilsen H.C. Andersen er en fængslende og rørende historie om kunst, identitet og længsel. Det er ny dansk musikdramatik i et intimt og banebrydende portræt af en forfatter, vi troede vi kendte.

Spillested: Herlev Teaterbio

Varighed: 2 timer inkl. pause

Medvirkende: Lars Bom. Musikere: Nicholas Kingo, Eva Malling, Benita Haastrup

Instruktion: Lars Bom

Produktion: Scensucht. Produceret i samarbejde med Teater V

BILLETTER

Earlier Event: December 10
FILM: HAPPY ENDING
Later Event: February 27
TEATER: Modne damer i morgenkåber