Back to All Events

KONCERT: Kringle-Jazz

Kaffe – kringle – jazz

Herlev Teaterbios Café ved Herlev Jazzklub

Oplev Herlev Trioen og Lobber på sang.

Herlev Trio
Lille Trio – Stor oplevelse
Herlev Trio er et meget populært orkester, der kan bruges i utrolig mange sammenhænge. Det kan være til fødselsdage, receptioner, klubber eller hvis der skal ”spilles” op til dans. Der er intet der er for stort og der er intet der er for småt. Orkestrets alsidighed spænder vidt.

Lobber Koch
Lobber Koch er en fremragende sangerinde, der har en bred erfaring inden for den danske jazzscene. Foruden optrædener i eget navn, har hun haft tilknytning til Hugo Rasmussen og Ole Koch Hansen Lobbers sangstemme er en rendyrket nydelse.

Fri entré, kaffe og kringle

Earlier Event: September 26
FILM OG QUIZ: ROCKETMAN
Later Event: September 29
SØNDAGSFILM: GØG OG GOKKE