Back to All Events

FILM: SKOLEBIO


HERLEV SKOLEBIO er Herlev kommunes filmklub, som i mere end 60 år har indbudt alle skoleelever fra Herlev til at se film, som er udvalgt for de forskellige aldersgrupper. Se programmet for skoleåret 2019-20 HER.

FILMKLUBBEN ER FOR BØRN OG UNGE TILKNYTTET INSTITUTIONER I HERLEV ELLER SOM BOR I HERLEV.
Hold 1 er for førskole børn, 3-6 år.
Hold 2 for 0.-1. klasse.
Hold 3 for 2.-4. klasse.
Hold 4 for 5. klasse og op.

Film på hold 1,2 og 3 er på dansk, mens film på hold 4 kan være med danske undertekster.På hold 1 er adgang for barn inklusiv 1 voksen (voksen registreres ikke). På hold 2 er der også mulighed for at tage en voksen gratis med. På hold 3 og 4 er voksne også meget velkomne, her kræves bare, at den voksne også tegner medlemskab. Husk at film helst skal ses i fællesskab, f.eks. med vennerne eller med forældre.

PROGRAM
Se programmet for skoleåret 2019-20 HER.

TILMELDING
flexbillet.dk/herlevskolebio

Earlier Event: October 3
BluesHustlers
Later Event: October 8
FILM: DEN SKYLDIGE