Back to All Events

SØNDAGSJAZZ PERUNA JAZZMEN

Herlev Jazzclub inviterer medelmmer og gæster til en hyggelig eftermiddag med PERUNA JAZZMEN

Blandt de danske bands som har dyrket jazzens rødder i New Orleans er Peruna Jazzmen nok det mest originale. Her bydes på traditionel jazz med klassikere, som Jelly Roll Morton, King Oliver og Louis Armstrong spillede for snart hundrede år siden. Klangen er buldrende, humøret højt og rytmen bastant.

Lyden er virkelig autentisk, og musikerne mestrer deres håndværk, for Peruna Jazzmen er det længstlevende danske tradband. De begyndte i 1959 på initiativ af basunisten Arne Højbjerg, der stadig er kapelmesteren.

Allerede året efter kom klarinetisten Claus Forchhammer med, og i 1970'erne sluttede blandt andre den kendte radiovært Mik Schack sig til bandet. Han spiller på vaskebræt – og er i øvrigt ophavsmand til den uforglemmeligt bramfri bemærkning om, at ”bare ordet ”tradjazz” får folk til at se ud som om de har lugtet til en gammel ost...”!

JAZZFROKOST
Madbestilling senest den 11.september kr.90,00 for buffet på 44915352 eller jazz@herlevjazzclub.dk.

VIL DU VÆRE MEDLEM AF HERLEV JAZZ CLUB?
Læs mere her.

Earlier Event: September 12
KONCERT: REG & ANDREAS
Later Event: September 29
ALSANG med Herlev Visevenner