Back to All Events

Halfdansk Rapsodi

Iben Nagel Rasmussen, skuespiller ved Odin teatret, fortæller om sin far, Halfdan Rasmussen; en vild historie om den splejsede arbejderdreng der blev hele Danmarks Halfdan. 
Med digtoplæsning, sange, fotos og filmstumper, vil Iben stykke et portræt sammen af den mere ukendte side af Halfdan; Hans opvækst i en børnerig familie i en toværelses lejlighed på Christianshavn, den tidlige ungdom med arbejdsløshed, det politiske engagement i 30erne, højskoleophold, en rejse på cykel mod Spanien hvor borgerkrigen raser, mødet med andre unge digterspirer i Unge Kunstneres Klub under den tyske besættelse og vejen frem til anerkendelse og berømmelse. 
HALFDANSK RAPSODI er ikke en børneforestilling, men snarere en rejse ind i den til tider dystre baggrund, som Halfdans voksne digte groede ud af. Selvfølgelig suppleret i rigt mål med de finurlige, sjove, skæve og egenartede rim, der kom til at kendetegne ham som digter. 

Forestillingen varer ca 60 minutter. 

Medvirkende: Iben Nagel Rasmussen 

Aldersgruppe: Fra 15 år. 

Halfdansk Rapsodi er produceret af Odin Teatret - Nordisk Teaterlaboratorium. 

Billetter koster 100 kr. og kan købes på: 
https://billetto.dk/e/halfdansk-rapsodi-billetter-320986